vw golf 3 gti

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

vw golf 3 gti

Postprzez Sebastian233 » 24 sty 2010, o 20:32

Witam piszę bo mam taki problem i sie załamałem wczoraj pościągałem plastiki zewnętrzne z nadkoli przednich i okazała się że są w nie ciekawym stanie wjechałęm na kana i auto jest ok od spodu troszke zaczęło go brać z tyłu jak nadkola sie kończą w środku na dole bardzo bym prosił o jakieś rady itp napi mi też czy warto juz to zacząć robić czy poczekać do wiosny bo już nie wiem czy warto robić coś z tym z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam czekam na odp
Sebastian233
Czytacz

vw golf 3 gti

Postprzez K@mil » 24 sty 2010, o 20:38

Sebastian233 napisał(a):mi też czy warto juz to zacząć robić czy poczekać do wiosny

wiadomo ze poczekac do wiosny :)

zalozyc plastiki i jezdzic a na wiosne jechac do jakiegos magika i zapytac sie ile wezmie za zrobienie zaprawek.
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez Goral1985 » 24 sty 2010, o 20:49

Jak kolega wyzej pisze zaloz plastiki i smialo czekaj do wiosny ;-)
Goral1985
Badacz tematu

Postprzez Sebastian233 » 24 sty 2010, o 22:06

no ok a nie bedzie tak ze jeszcze wiecej sie sypnie jak bede smigał do wiosny a ile to może kosztowac taka robota ja myslałem nad kupnem nowych błotników by miec święty spokój a mam jescze takie pytanko mozecie mi jeszcze pomóc w tym przypadku jak jade autem i na obrotomierzu mam gdzies tak w granicach 5 tys obrotów to prawe przedie koło zaczyna tak stukac jak go nie greće to jest wszystko ok wiecei co to moze być bardzo dzieki za podpowiedzi i czekam na wiecej
Sebastian233
Czytacz

Postprzez Pascal » 25 sty 2010, o 02:39

Sebastian233 napisał(a):no ok a nie bedzie tak ze jeszcze wiecej sie sypnie jak bede smigał do wiosny a ile to może kosztowac taka robota ja myslałem nad kupnem nowych błotników by miec święty spokój a mam jescze takie pytanko mozecie mi jeszcze pomóc w tym przypadku jak jade autem i na obrotomierzu mam gdzies tak w granicach 5 tys obrotów to prawe przedie koło zaczyna tak stukac jak go nie greće to jest wszystko ok wiecei co to moze być bardzo dzieki za podpowiedzi i czekam na wiecej

Ja bym wolał zrobić zaprawki na tych co masz ale to też zalezy w jakim są stanie...zamienniki bedą tanie.. ogólnie juz z podkładem i gotowe do malowania ale mocowania śrub :-x co inne województwo to inne ceny także lepiej podjedź i zapytaj...co do stukania to przejrzyj wachacze sworznie tuleje,poduszki górne amortyzatorów w jakim są stanie..
Pascal
Members

- - -

Powrót do Nadwozie