Wycieraczka płaska tylna

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez darkmen21 » 12 mar 2012, o 15:41

strzeliniasty, z całym szacunkiem ale przesadzasz, w mkIV też szyba jest pionowa i radzi sobie idealnie, a w czasie jzady
strzeliniasty napisał(a):zauwaz ze w czasie jazdy ich skutecznosc jest lepsza niz na postoju

tył chyba nie ma znaczenia skoro opór jest na przdnią szybe... ;-)

pablomed, ja mam zamontoane w mkIII wycieraczki za 20 zł za sztukę, jezdze na nich od kupna wlasciwie auta, czyli ponad 2 lata i dopiero po zimie teraz mi jedna sie posypała, z mojej głupoty bo kiedyś tam w zimę przymarzła i zmiast najpierw nagrzac szybe, wlaczylem manetka wycieraczke i ups :hyhy:

Wycieraczka Valeo czy bosh, hmm, miałem kiedyś te zwykłe zapłaciłem chyba za 2 okoo 100zł i poleciały na haś po 2-3 miesiącach. Wycieraczki to loteria, nie wiadomo co o tym myslec.
darkmen21
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Postprzez Patryk7171 » 14 mar 2012, o 15:55

Rok temu w OBI kupiłem wycieraczki po 14 zl za sztuke płaskie oczywiście wycieraczki i powiem szczerze sprawuja sie idealnie :-) nic nie skrzypi ani nie lata podczas jazdy :)
VWozidełko :)
Silniczek TDI 1Z.
Patryk7171
Czytacz

Postprzez variant yacht » 25 mar 2012, o 11:00

Patryk7171 napisał(a):dzieki bardzo wszystkim za odpowiedzi :-)
ja zalozylem plaskie od yoyoty rav4 poliftowe, ta krotsza idealnie pasuje na klape tylną , jest aerodynamiczna, ramie z nia nie odstaje od szyby i bdb zbiera....
zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
variant yacht
Badacz tematu

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Nadwozie