Wygłuszenie z czego i co wybrac

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Postprzez k-m-r1 » 17 kwi 2011, o 15:17

Witam
Po osatnich paru wypadach chce wygłuszyc auto coprawda to 1.4 ABD ale przy 130 dostatecznie jest głosno
teraz pyanie czym wygłuszyc bo nie chce sie wdawac w ogromne koszta :P
mysle o przednich dżwiach i sciance grodziowej w komorze silnika to wystarczy?
odroku mam orgi wygłuszenie maski i tam jest jakis taki materiał na aalegro znalazłem pianke którą sie klei na jakis tam klei albo były takie may ze sreberkiem to chyb do komory silnika
ktos cos poleca?
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez prezesik » 17 kwi 2011, o 20:16

Kolego jeden dzial nizej "wnetrze" jest temat o wygluszeniu. Opisalem tez swoj sposob wygluszenia auta.
Zajrzyj.
prezesik
Members

Postprzez k-m-r1 » 18 kwi 2011, o 14:51

Sory szukałem nie w tym dziale
Proponuje skasowac ten temat bo odpowiedz na moje pytanie znalazłem gdzie indziej i w chwili obecnej jest to dla mnie wyczerpany temat :)
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

- - -

Powrót do Nadwozie