Moderator: Moderator
Khazik napisał(a):A ja wcale nie polecam firmy BOSCH - droga tandeta - guma marna zamiast ściągać wodę z szyby jak sie przesuwa w jedną stronę to wszystko tak koszmarnie rozmazuje ze nic nie widać a jak wraca w drugą stronę to podskakuje jakby miała atak epilepsji zostawiając tylko mokre pasy to po pierwsze. Ich kolejnym problemem jest koszmarne przymarzanie do szyby przy przymrozkach już nawet 6-8 st. poniżej zera
klanhker napisał(a):ja kupilem w jakims malym sklepiku motoryzacyjnym na zadupiu "no name" za 35zl mam je juz 6 miesiecy i nawet kropelka wody nie zostaje na szybie jak nimi przejade zadowolony jestem
K@mil napisał(a):janusz napisał(a):a czy to normalne ?e lewa wycieraczka od strony kierowcy jest d?u?sza ni? ta po prawej bo u mnie jest lewa-533 a prawa- 481
Tak to normalne ze wycieraczka od strony kierowcy jest dluzsza od pasazer wszystko jest oki, a tak swoja droga tylna wycieraczka jest najkrotsza P he
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości