Moderator: Moderator
cekawe jakim cudem z zamkniętą maską? ja kiedyś chciałem do linki dojść i nie udało mi siek-m-r1 napisał(a):a jak zdejmnie przedni gril
a każe ktoś? tak podobno włamują się do MK3 PODOBNOk-m-r1 napisał(a):po co rozbijac lampe?
k-m-r1 napisał(a):albo podniesc autko i spróbowac podpiąc drugi aku przez przewody zasilające kłądonc sie pod nim jak nie masz lpg to raz dwa zrobisz miejsca jest wbród
Titus-s, jeśli nie boisz się pobrudzić. Puus od prostownika na sróbe rozrusznika od czerwonego kabla, minus gdziekolwiek do śróby przy silniku. Tylko trzeba się położyć na plecach, mieć ten prostownik i dostęp do prądu.
marcinkoz2910 napisał(a):k-m-r1 napisał/a:
a jak zdejmnie przedni gril
cekawe jakim cudem z zamkniętą maską? ja kiedyś chciałem do linki dojść i nie udało mi sie
no to pierwsze trzeba wiedziec czy fura ma centralny pozatym to tylko otwarcie zamkaa to można przez uszczelke załątwic i grucik 1.6 mm zaciety podnocimy rygieleki mamy otwarte golfa polo i vento jednym drutemmarcinkoz2910 napisał(a):tak podobno włamują się do MK3 PODOBNO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości