przez k-m-r1 » 17 sty 2010, o 16:08
jak spojrzysz w zamek masz taki zatrzask który trzyma dzwi wciskasz go do konca i od spodu jest biał plastik któy sie zacina zabrudzony jest czy cos takiego i niepuszcza możesz miec tak żę jak otworzysz to dżwi niezamkną sie odbijąsie i otworzą czyszcisz to WD 40 CX 80 bądz wykrecasz zamek i szmatka i jakis płm myjący ludwik najlepszy potem troche oleju bądz smaru grafitowego montujesz i działą
u siebie czasem tak mam że nieotwiera a czasem niezamyka to psikam cx 80 a jak nie mam to odmrażacz do zamków taki najtanszy
[ Dodano: 2010-01-17, 15:11 ]a żęby otworzyc to albo prubujesz dzwi podniesc aż całę auto pujdzie w góre łąpiesz za klamke albo z buta w klamke tylko celuj w zamek odskakuje tam plastuk w środku pod wpływem drgan można spróbowac wcisnąc guzik i otwierac od środka za klameczke bądz nagrzac autko ja z tym cudowałem i mam kilka patentów a wykrecac zamka niemam chęci bo niedługo montuje centralny
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny