Panowie pisze w sprawie mojego dobrego kolegi ktory jest tez posiadaczek golfa III 2,0 GTI i chodzi oto ze nie dziala mu centralny zamek kreci kluczykiem i nie pompka nie pompuje a jak sirygielkiem w dul pociagnie to slychac jak pracuje w innych a w drzwiach od kierowcy nie chce.
byl na stacji zamknal auto wszystko bylo ok , podjechal do domu i juz nie dziala:/
co to moze byc ? czy wkladka zamka sie popsula czy pompka do dupy ?
witam ja tydzien temu zalozylem,kupilem na szrocie razem z tymi mocowaniami z golfa 3 z tylnej klapy,chwila roboty i jest git.tylko trzeba sprawdzic zanim wymantuja czy dobrze trzymaja.pozdro
mam pewien problem, nie mogę otworzyć drzwi pasażera ani od środka ani od zewnątrz (mam centralny zamek z kluczyka), rygiel drzwi reaguje normalnie czyli przy otwieraniu wysuwa się a przy zamknięciu chowa. w związku z tym mam 2 pytania: w czym leży problem i jak je można otworzyć w inny sposób?
rullic napisał(a):jak je można otworzyć w inny sposób?
odchylić tapicerkę i dobrać się do zamka i próbować otworzyć. Tapicerki nie zdejmiesz z powodu przylegania jej do przedniej konsoli podczas zamkniętych drzwi.