a) tylni, dziura po zdjętym normalnym haku. Nigdy takiej zaślepki nie widziałem
b) tylni, dziura z miejscem na wkręcenie "ucha" do holowania. Tak, jest taka zaślepka
nowy zderzak??? bez przesady... napewno masz taka prostokatna dziure w tym czarnym plastiku co na samym dole tylnego zderzaka? no to wez se jakis taki plastik wykombinuj czarny, odmierz zeby zakrywalo elegancko dziure i przykrec na wkrety, 2 wystarcza, po jednej i drugiej strony dziury... a glowki wkretow pomaluj na czarno i ok. Rozwiazanie moze niezbyt super, ale napewne lepsze niz wymiana calego tylnego zderzaka i niz ta gola dziura, wiem bo sam mam tak zrobione
ja wogole koncowki nie dostalem od niemca ale w dowodzie mam pieczatke ze z hakiem, ale nic nie ciagam,nie potrzebuje go... no i ta dziura mnie troche wkurzala, wiec dalem taka wlasnorecznie zrobiona zaslepke z nadkola od tira jak dla mnie efekt zadowalajacy wyszedl niz ta dziura
z tym zdjeciem to ciezko bedzie, bo aparatu nie mam u siebie aktualnie ale to naprawde proste,aby tylko dobrze odmierzyc i prosto wyciac hehe. Czasami trzeba zastosowac jakis patent... tylko jest jeden minus tego... bo ta dziura nie jest idealnie prosto na srodku auta i troche to moze psuc wyglad ale da sie przezyc hehe