http://allegro.pl/item724638149_vw_golf ... a_hit.html
czy takie coś mogę spokojnie kupić do golfa czy to jakiś śmieszny laminat jak inne spoilery?
http://allegro.pl/item724638175_vw_golf ... wania.html
skąd takie różnice w cenie?
Moderator: Moderator
życzę powodzenia w szukaniu - większość aut na szrocie jest bitych z przodu lepiej poszukać na allegro.gluszek napisał(a):Naprawdę lepiej jechać na szrot i kupić używkę ori
prezesso napisał(a):ps witam kolegę z Kutna zapraszam na niedzielne spoty oraz zalogowanie się na naszej stronie www.vwteamkutno.pun.pl
prezesso napisał(a):możliwe, że poptrzedni właściciel miał małego dzwonka, może być lekko podkrzywiona przednia belka. U mnie też grill nie dolega dokładnie do zderzaka, jest szpara chyba z 1,5 cm. Albo możesz mieć grilla pokrzywionego. Jakbyś chciał to mam swój ori koloru czerwonego ze znaczkiem, chyba, że kupujesz grill bez znaczka.
mnie wkurzyło to że jak od góry się patrzy na niego to z lewej strony bardziej wystaje do zewnątrz a to tylko dlatego że nie trzyma się od dołu . nawet trochę skrzywiony grill wg mnie by się wpasował w te zaczepy i ułożył a tak to mam lipę
Pascal napisał(a):mnie wkurzyło to że jak od góry się patrzy na niego to z lewej strony bardziej wystaje do zewnątrz a to tylko dlatego że nie trzyma się od dołu . nawet trochę skrzywiony grill wg mnie by się wpasował w te zaczepy i ułożył a tak to mam lipę
Pewnie masz zaczepy pourywane i dlatego...
killah napisał(a):nie nie nie nieeee
krzywo jest wpasowany zdeś i nie mogę dopchnąć go od dołu do zaczepów
muszę się za to wziąć ale dziś pogoda nie dopisuje to sobie odpuściłem
Pascal napisał(a):killah napisał(a):nie nie nie nieeee
krzywo jest wpasowany zdeś i nie mogę dopchnąć go od dołu do zaczepów
muszę się za to wziąć ale dziś pogoda nie dopisuje to sobie odpuściłem
To lepiej pojeździj po szrotach i tam dostaniesz zderzak bo te z allegro to wiesz mocowania nie bardzo chca spasowac...
prezesso napisał(a):dobrze poszukać na allegro, napewno taniej wyjdzie przesyłka jak całe bezcelowe jeżdżenie po szrotach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości