czarus21 napisał(a):pare 5 zl a mocno siedzi jak tylko trochę to jest prymitywny sposób linka stalowa drzewo i delikatnie szarpać delikatnie a nie do dechy i do tyłu
to lepiej jechać do blacharza/lakiernika, on to porządnie zrobi. Tu trzeba miarkę i wszystko mierzyć, aby auto nie było "przekoszone", wiązanie za drzewo to już archaiczny sposób.
dasz 200 300 zł za zrobienie blacharki + części najlepiej szukaj w kolorze to nie będziesz musiał malować do wymiany maska pas 2 lampy zderzak chłodnica bo błotniki chyba całe ?? nie wiem po ile te graty chodzą na allegro ale z 800 do 1000 tak mi się wydaje a Jeszce jedno pytanie szpara miedzy błotnikiem a drzwiami zmieniła się bardzo
Nie baw się w prostowanie samemu . Blacharz musi ustawić i podłużnice i pas przedni oprócz tego to jak na foto wygląda to poszedł stabilizator wahacza
A może przypadkiem masz AC ? to byś miał w ramach naprawę ?
AC nie mam. A gdzie jest ten niby stabilizator wahacza (bo wpisuje na allegro to nic mi nie wyskakuje) a ja niewiem jak to wygląda? A ile takie prostowanie podłużnicy może kosztować?
[ Dodano: 2012-02-15, 21:45 ] A i jeszcze nie wiem co ze skrzynią biegów bo biegi tak ciężko chodzą a niektóre nawet nie wskakują?