Witam
mam pytanko jak wyciagnac znaczek VW z tylnej klapy tak aby go nie uszkodzic bo chce sobie go pomalowac na czerowo?
z gory dzieki za odpowiedzi
pozdraVWiam
Moderator: Moderator
memura napisał(a):Witam
mam pytanko jak wyciagnac znaczek VW z tylnej klapy tak aby go nie uszkodzic bo chce sobie go pomalowac na czerowo?
z gory dzieki za odpowiedzi
radzil bym klej dwu składnikowy kropelka podczas schniecia robi biały nalot ja swój kleiłem na "osmiorniczke" i trzyma juz 3 rokmemura napisał(a):a jak peknie to sie jakos przykleji chocby na kropelke
swatu napisał(a):radzil bym klej dwu składnikowy kropelka podczas schniecia robi biały nalot ja swój kleiłem na
ladnie posmarowalem boki znaczka
on jest akurat pryklejony mocna tasma .Najlepeij podgrzewaj suszarka i pomału odklejaj,u mnie niestety podczas odklejania w niektórych iejscach poodchodzil lakier.czaro napisał(a):A jak jest mocowany napis Golf ten z tyłu auta?
a dostanie sie woda albo podczas zimy sniegu i na wiosne trzeba znowu kleic.v1rooz napisał(a):co do przyklejenia znaczka proponuje tasme dwustronna taka gombkowa bardzo dobrze trzyma
swatu napisał(a):a dostanie sie woda albo podczas zimy sniegu i na wiosne trzeba znowu kleic.v1rooz napisał(a):co do przyklejenia znaczka proponuje tasme dwustronna taka gombkowa bardzo dobrze trzyma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości