za kupno blendy pochodzącej z kradzieży dostałeś 4 miesiące więzienia w zawieszeniu na 3 lata??????????????
chyba żartujesz!
jak mogłeś przyjąć taki wyrok!!!
Moderator: Moderator
LeszekGT napisał(a):To się nazywa "niska szkodliwość społeczna".
też bym tak odpowiedział gdyby ktoś mnie o to pytał. swoje wyjaśnienia złożyłem dopiero na drugi dzieńLeszekGT napisał(a):Jakby mnie zapytał policjant skąd mam blendę, to odpowiedz byłąby prosta - "kupiłem z autem", "ze sklepu", "co cie to obchodzi?" Ludzie, dajcie spokój
poprostu ostrzegam bo jak widzisz na moim przykładzie mogą nieźle narobić koło dupy w sumie z błachej sprawy.LeszekGT napisał(a):Mam nadzieję że nie robisz sobie z nas żartów, po pod żart mi to podpada
jak już wcześniej mówiłem sprawy jeszcze nie było i sie odwołam od nałożonej na mnie kary.LeszekGT napisał(a):A tak swoją drogą - fajne sądy w tej Nysie, normalnie jak w Franza Kafki
blenda była smoked od środka przyklejona klejem do zdeżaka. Policja stwiedziła że ślady wyrwania jej ze zderzaka idealnie do siebie pasują.LeszekGT napisał(a):kupiłem, bo niby jak ci ktokolwiek udowodni?
Stefański napisał(a):i na dzień dzisiejszy mam 4miesiące więzienia w zawieszeniu na 3 lata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 17 gości