Znikające części...

Wszystkie informacje o elementach nadwozia

Moderator: Moderator

Znikające części...

Postprzez kojotAR » 27 maja 2009, o 20:23

Nie wiem jak to określić bo"CHAMSTWO" to zbyt łagodne słowo...
W nocy z poniedziałku na wtorek jakiś skur...syn wyrwał mi dwa kierunki z błotników i listewkę z błotnika... :-x więc byłem zmuszony na niezaplanowane wydatki, kupiłem kierunki(na szczęście nie były bardzo drogie), jeżdżę bez listewki ale to można kupić nawet w późniejszym czasie. Myślałem, że na tym się skończy ale ktoś najwyraźniej zrobił sobie z mojego auta źródło zamienników i minionej nocy zaj... mi zaślepkę ucha holowniczego z tylnego zderzaka...

Czy ktoś zna jakieś sposoby żeby w przyszłości uniknąć podobnych sytuacji??? Poradźcie coś bo mi jedyna co przychodzi to przykręcanie listew wkrętami i wklejenie kierunków na stałe... :-(
kojotAR
Czytacz

Znikające części...

Postprzez marcinkoz2910 » 27 maja 2009, o 20:27

Ja mam przykręconą tą zaślepkę haka w zderzaku bo też jakieś chu** chciały zakosić ale urwały te haczyki i perfidnie uszkodzoną zaślepkę zostawili koło auta :-x przykręciłem i mam spokój

a na razie na inne elementy ich nie mają chęci
marcinkoz2910
Members

Postprzez Adi » 27 maja 2009, o 20:43

:!: Taki temat juz był :!:
Adi

Postprzez rogal133 » 27 maja 2009, o 21:12

to jest faktycznie plaga mi od golfa jeszcze nic nie zginelo ale jak mialem malucha to zaj... mi radio fakt ze sie znalazlo a gosc ucierpial juz za to no i teraz mam je w golfie a predzej w kadecie, a najgorsze jest to ze policja nie moze z tym nic zrobic a ja odszkodownia zednego nie dostalem bo radio sie znalazo a prokuratura za szybe nie mogla sprawy zalozyc bo za mala szkodowosc byla, tak wiec te sku... sa bezkarni bo za kierunkowskaz czy za jakas inna pierdolke nic im nie zrobia nawet jak im udowodnia
rogal133
Badacz tematu

Postprzez Snejk18 » 27 maja 2009, o 21:54

http://www.joemonster.org/art/11625/Por ... a_parkingu

oni mają gorzej...

ps: sorki musiałem :p
Snejk18
Fanatyk

Postprzez marcinkoz2910 » 28 maja 2009, o 00:22

Snejk18, no racja Rosja :dobani: :lol:

Ogólnie Rosja to ostatni kraj do którego chciałbym pojechać :wstyd: nie wiem czemu ale nie lubię ludzi :wstyd: ale to inna bajka

Tam to chyba nawet człowieka za chwilę na części rozbiorą i sprzedają :wstyd:
marcinkoz2910
Members

Postprzez kojotAR » 28 maja 2009, o 14:47

:-o faktycznie...zawsze to jakieś pocieszenie
kojotAR
Czytacz

Postprzez Kaldur » 28 maja 2009, o 17:23

Tak ginące cześci to faktycznie plaga. Podczas posiadania golfa w ciagu 2 lat zgineły mi 2 razy zawsze na wiosne listwy progowe. Raz zgineła mi listwa na przednich i tylnych drzwiach. Reszta auta jakoś sie uchowała. Osobiście nie mam patentu na to jak zabezpieczyć ale zawsze jestem wpieniony jak coś zginie:(
JEST NISKO JEST ZAJEFAJNIE!!!
MK3 GT 90 KM
Kliknij poniżej i oceń
moj-golf/moj-gofer-mk3-t18318.html
Kaldur
Badacz tematu

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Stefański » 5 cze 2009, o 11:10

ja też zetknełem się z kradzieżą części od naszych golfików tyle że byłem w nieco innej sytuacji. brakowało mi lewej blendy więc kupiłem ją od kumpla. I TO BYŁ MÓJ BŁĄD :-( okazało sie ze on to ukradł. Tego samego dnia zatrzymała go policja i między innymi wskazał mnie jako nabywce kradzionych części. zamkneli mnie na dołek posiedziałem 24godziny potem seria przesłuchań i na dzień dzisiejszy mam 4miesiące więzienia w zawieszeniu na 3 lata. PRZESTRZEGAM WAS KOLEDZY KUPUJCIE CZĘŚCI TYLKO Z PEWNEGO ŹRÓDŁA oby nikt z was nie musiał przechodzić tego co ja :-(
Stefański
Czytacz

Postprzez Legionista » 5 cze 2009, o 14:29

Stefański napisał(a):ja też zetknełem się z kradzieżą części od naszych golfików tyle że byłem w nieco innej sytuacji. brakowało mi lewej blendy więc kupiłem ją od kumpla. I TO BYŁ MÓJ BŁĄD :-( okazało sie ze on to ukradł. Tego samego dnia zatrzymała go policja i między innymi wskazał mnie jako nabywce kradzionych części. zamkneli mnie na dołek posiedziałem 24godziny potem seria przesłuchań i na dzień dzisiejszy mam 4miesiące więzienia w zawieszeniu na 3 lata. PRZESTRZEGAM WAS KOLEDZY KUPUJCIE CZĘŚCI TYLKO Z PEWNEGO ŹRÓDŁA oby nikt z was nie musiał przechodzić tego co ja :-(

o ku**wa to ile ty tych części kupiłeś od niego??
Legionista
Members

Postprzez e2 » 5 cze 2009, o 14:31

Stefański napisał(a):na dzień dzisiejszy mam 4miesiące więzienia w zawieszeniu na 3 lata.

to po kiego się na to zgadzałeś? skąd niby masz wiedzieć, że on to ukradł? ja bym ni cholery się nie zgodził na taki wyrok
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
e2
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez K@mil » 5 cze 2009, o 14:59

za blende warta 10zl nowke w sklepie. 4miechy i to jeszcze Ty kupowales a nie kradłes.
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Następna strona

- - -

Powrót do Nadwozie