Moderator: Moderator
o cholender, to miałes jazdeprezesik25 napisał(a):Mi kiedyś pęknęła linka na skrzyżowaniu w Łodzi i musiałem zakładać nową na chodniku.
SotoM napisał(a):darkmen21, jesli tam wszystko jesat dobrze - skrzynia do zdjecia i do wymiany sprzegło.
to jeszcze nic,, dzisiaj odebralem telefon i mechanik mi mowi ze posypało sie takze cos ze skrzynią jakiś wysprzeglik i nie wiadomo czy da sie to wymienic czy nie bedzie calej skrzyni kupic ciekawe ile mnie to wszystko szarpnieprezesik25 napisał(a):nigdy nie chwal dnia przed zachodem słońca
wiesz co tu to może ja się pomyliłem, bo jak mi to mówił to się rzejołem tym wszystkimpablomed napisał(a):Typowo w 1.8 wysprzęglika niema jest w dieslach.
pewnie o to mu chodziło, to można osobno kupić, czy trzeba brać z używki??bo jak się weźmie z używki, to zawsze jest ryzyko że znów pójdzie w najbliższym czasiepablomed napisał(a):pod deklem z tyłu pęka takie coś nr 6 na wałku od dźwigni linki 5
pablomed napisał(a):darkmen21, miałbym dla ciebie propozycję: zabieraj auto od tego mechanika powiedz że nie masz kasy na naprawę.
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości