Wg. mnie jedyną dobrą rzeczą w firmie "Hart" jest dosyć niska cena oferowanych przez nią części.
Ja z tą marka miałem kilkakrotnie niemiłe doswiadczenia, więc raczaj na Twoim miejscu nie pchałbym się w to.
[shadow=red] Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) [/shadow] Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
Powiem krotko mam z ta firma czesto do czynienia, do swojego auta bym nie zalozyl nic z tej firmy, znajomemu tez bym nie polecil a co zrobisz to juz twoja decyzja
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
jakos jest tragiczna, kolega wyzej dobrze radzi Sachs jest dobra marka sprzegiel ale polecam tez luk, valeo tez nie jest najgorsze jezeli chodzi o jakosc
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
na„SACHS” trzeba trochę dać około 600zł ja mam LUKA i jest spoko też chciałem SACHSA ale cena mnie przeraziła a dobry znajomy mechanik polecił mi LUKA i jest jak narazie super.
firme LUK tez polecam co prawda to nie to samo co „SACHS” ale z pewnością daje rade maja dobre materiały i dobre wyroby ja osobiście jak bym miał wymieniać sprzęgło to właśnie albo „SACHS” albo ,,LUK''