Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.
Moderator: Moderator
przez maci3k5 » 30 sie 2013, o 08:07
Witam. Jka jest przyczna luźnego drążka? Biegi wchodzą normalnie tylko jak rusze drążek do przodu lub w tył jest luźny?
film
http://youtu.be/btdqBfEYcLc
-
maci3k5
- Berbeć
-
przez Alen » 30 sie 2013, o 10:55
Nie wiem czy to będzie to samo. Ale jak miałem volvo to był identyczny problem biegi wchodziły normalnie z tym ze jak w bilem to drążek był luźny i mogłem nim ruszać jak chciałem góra dół, prawo lewo. Ale to były tylko tulejki które się wyrobiły . Jeździłem tak jakiś rok bo mi to nie przeszkadzało. A koszt wymiany to było jakieś 70 zl
-
Alen
- Badacz tematu
-
przez Paweu » 30 sie 2013, o 11:28
Alen napisał(a):Nie wiem czy to będzie to samo. Ale jak miałem volvo to był identyczny problem biegi wchodziły normalnie z tym ze jak w bilem to drążek był luźny i mogłem nim ruszać jak chciałem góra dół, prawo lewo. Ale to były tylko tulejki które się wyrobiły . Jeździłem tak jakiś rok bo mi to nie przeszkadzało. A koszt wymiany to było jakieś 70 zl
Volvo to nie g3.
maci3k5 napisał(a):Witam. Jka jest przyczna luźnego drążka? Biegi wchodzą normalnie tylko jak rusze drążek do przodu lub w tył jest luźny?
Tutaj masz temat... poczytaj
http://www.golf3.pl/topics7/luz-galki-b ... t45928.htm
-
Paweu
- Members
-
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
przez maci3k5 » 2 wrz 2013, o 07:37
konie tematu poszła uszczelka na tym dlugim drązku co idzie do skrzyni ale fachowo nie wiem jak sie nazywa a miesci sie na dole zaraz za końcem osłony na tłumik
-
maci3k5
- Berbeć
-
-
-
-
Powrót do Napęd i skrzynia biegów