SotoM napisał(a):rasiu, to jak juz tak sie szarpiesz to zainwestuj 30zł i wymien tylny uszczelniacz wału korbowego. nie cieczy ale tez zacznie. a nie problem go wymienic bo i tak muszą odkrecić docisk od wału wiec uszczelniacz bedzie na wierzchu.
[ Dodano: 2008-08-13, 23:23 ]
Leito, jak ci zrobia to napisz mi co wymienili co wymyslili bo jestem ciekaw.... a wiem ze to niejest takie proste....w TDIku.bo benzyna ma inne rozwiazanie. ciekaw jestm co oni ci wymysla jak tam są linki...
[ Dodano: 2008-08-13, 23:24 ]
a co do tego wstecznego i 1nki. to zwróccie uwagę w jakim stanie jest taka kulka i tulejka gumowa jak na tej tulejce bedzie luz to problem tez bedzie własnie taki.bo w tym momencie wybierak nie idzie w odpowiednij linij i żle wybiera biegi.nie chce mio sie tego głebiej opisywac.... a tu fotka tego
[url=http://images30.fotosik.pl/265/1713335992b25f5fmed.jpg]Obrazek[/URL]
[ Dodano: 2008-08-13, 23:25 ]
kulka jest dostepna z całym takim jakby ramieniem nie wiem ile to kosztuje a tulejka 2 zł kosztuje. jak ktos chce sobie ja wymienic to proszę num katalogowy VW - 191 711 208A
Czesc. Wiesz co chyba poruszyles temat ktory mnie nurtuje od tygodnia. Mam problem z ta kukla własnie, rozleciala mi sie calkowiecie ( jak widac ja foto )
Orientujesz czy orintujecie sie jak sie nazywa to cale ramie z ta kulka? Bo bez niej sa streszne luzy na lewarku jak wrzuce bieg ( zreszta widac na zdjeciu jaki ) I tez mi zgrzyta skrzynia jak wrzucam wsteczny i 4 Pozdrawiam