Jak się nazywa ta część ??

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

Postprzez Eldrunio » 16 gru 2012, o 21:25

Witajcie !
Z racji, że to mój pierwszy post chciałbym się przywitać z wszystkimi forumowiczami !
Mam problem z wrzucaniem jedynki/wstecznego ułamał się plastik zabezpieczający przed przypadkowym wrzuceniem wstecznego. Czy wie ktoś jak nazywa się ten plastik na zdjęciu i jak go wymienić (jest zamontowany na nitach).
Obrazek
Dziękuję wam bardzo !
Ostatnio edytowano 17 gru 2012, o 19:27 przez Eldrunio, łącznie edytowano 1 raz
Eldrunio
Berbeć

Postprzez mkkay » 16 gru 2012, o 21:34

ja to zmieniałem i dałem na śrubkach M4 z nakrętkami i jest gitara a jak się to nazywa? tego nie wiem :mrgreen:
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html

Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
mkkay
Members

Postprzez Eldrunio » 17 gru 2012, o 19:32

Hej wam! Wczoraj znalazłem w necie nazwę tej części :super: . Jest to: Prowadnica cięgła drążka zmiany biegów Numer katalogowy : 191711146C
Mam nadzieję, że komuś się przyda !
Do zamknięcia :cisza:
Eldrunio
Berbeć

Postprzez pawel002626 » 17 gru 2012, o 22:06

Witam!!!
Panowie pozwolcie ze sie podlacze do tematu. mam problem z ,,przegubem drazka zmiany biegow " nazywaja to roznie ,,palec mechanizmu wlaczania biegow" ale nikt konkretnie nie potrafi mi tego wyjasnic szukalem odpowiedzi na roznych forach niestety nic z tego. Teraz wyglada to tak Obrazek

kupilem cos takiego
Obrazek

i wystarczy ze to zmontuje do kupy i zasmaruje ,,kremikiem" nie przychodzi tu jakas oslona ??
obudowa etc.

Strasznie to wyglada :hyhy: A do tego szukanie ,,tych" biegów :lol: :mrgreen: Koledzy sprawa wyglada powaznie bo jest to pierwsze autko mojej żony i wycielo jej taki maly kaprys, przypuszczam ze zgubila elementy tego przegubu podczas jazdy
pawel002626
Czytacz

Postprzez Opik » 17 gru 2012, o 23:13

Eldrunio napisał(a):Hej wam! Wczoraj znalazłem w necie nazwę tej części :super: . Jest to: Prowadnica cięgła drążka zmiany biegów Numer katalogowy : 191711146C
Mam nadzieję, że komuś się przyda !
Do zamknięcia :cisza:

mi się przyda, dzięki ! :D
Opik
Members

Silnik: 2.0
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

- - - Goga Sport Pruszków sklep

Powrót do Napęd i skrzynia biegów