Jaka linka do sprzęgła ??

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

Postprzez SotoM » 10 lut 2009, o 23:47

nie- przyjzyj sie mocowaniom... taką własnie linkę od polo patrzyłem... nie podejdziesz tam ze zwykła linka...
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
SotoM
Members

Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez gurtaz » 1 lip 2009, o 21:27

sorry ze odgrzewam temat ale niestety SotoM nie ma racji...

oryginalna linka z silnika AEX ma wymiary 854/503 mm, jej nr fabryczny to 1H1721335A i 1H1721335B, jest ona z samoregulatorem lecz wystepuje zamiennik o tych samych parametrach tylko bez samoregulatora, produkuje to firma COFLE nr tej linki to 10.3143

Koszt zakupu niestety podobny do tego badziewia z samoregulatorem ale warto :)

Zapomnialem dodac moj silnik to 1,4 AEX z 96r, skrzynia DGL
gurtaz
Berbeć

Postprzez Piotr Bąk » 7 lip 2009, o 12:27

Witam. Chciałem sie podpiąć pod temat co by nie zaśmiecać forum. Mam taką sprawę że rozwaliłbym sie wczoraj przy wyprzedzaniu bo walnęła mi właśnie linka podczas jezdy. Najgorsze jest to że zmieniałem ją niecały rok temu i nie była taka najtańsza. Samoregulująca. NIe dość że w ciul kłopotów bo to noc, daleko od chaty, zawracanie komuś głowy żeby CIę sholował to jeszcze właśnie pod TIRa bym sie przez to władował;/ Chciałem sie zapytać czy coś takiego można zareklamować skoro linka ma z 8 miesięcy i poprostu pękłą tak w okolicach pedału. Dzięki za info i pozdro
Jak jest sprawunia to walić na gadu
Piotr Bąk
Czytacz

Postprzez Legionista » 7 lip 2009, o 15:36

Piotr Bąk napisał(a):Chciałem sie zapytać czy coś takiego można zareklamować skoro linka ma z 8 miesięcy i poprostu pękłą tak w okolicach pedału. Dzięki za info i pozdro

nie sądze za długi czas po kupnie ci strzeliła.. ale zawsze możesz pojechac do sklepu i się dopytać
Pozdo
Legionista
Members

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Napęd i skrzynia biegów