Witam, nie wiem czy wybrałam odpowiedni dział ale mam proste pytanie, auto było u mechanika w związku z wyciekiem oleju z silnika po powrocie patrzę i widzę otwarty "korek" ze na skrzyni biegów tak ma być czy mechanik zapomniał i nie zamknął ?
witaj . ten kore musi być. inaczej wszystkie syfy z otoczenia czy w mokre dni woda i inne dziadostwa dostana się na koło zamachowe a co za tym idzie na sprzegło i bedzie się slizgac lub cos sie uszkodzi. nie od razu ale z czasem .. jedz do mechanika i wyjasnij sprawe albo na szrocie szukaj korka
umyj i zaklej taśmą jakąs lepszą ze wzmiocnionąsiatką
lub na szrot i szukac cieżko siedzi
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
Dziękuję Panowie za odpowiedź, przeczytałam wcześniej nie jeździłam, a dziś załatwiłam sprawę z mechanikiem. Swoją drogą spora "wpadka" jego osoby...
A dziś dziękuję Wam za odpowiedź temat do zamknięcia.
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny