korek wlewu i zarowno kontroli poziomu oleju znajduje sie w skrzyni obok brzegubu a dokladnie gumy oslaniajacej przegub, jest chyba na inbusa nie da sie nie zauwazyc
własnie o to chodzi ze u mnie nie ma tej miarki jest tylko taki plastikowy korek wciskany i nie jestem pewien czy to... Wkladalem w ten otwor miarke od oleju i nie bylo zadnego oleju czy to oznacza ze nie mam oleju w skrzyni czy tą miarką nie zmierze poziomu oleju
jarko, wlewasz olej po odkreceniu sruby z boku skrzyni obok przegubu, leje sie do momentu az bedzie sie przelewac i to jest wyznacznikiem odpowiedniego poziomu, zadnego bagnetu sie nie uzywa
ja juz sam nie wiem ktos powiedzial mi zebym wlewal olej tym korkiem na skrzyni do tąd az zacznie sie z niego wylewac olej wtedy bedzie na full . Ale dzieki bardzo za pomoc POZDRAWIAM!!!
jarko z tego co zrozumiałem to ty nie o tym korku myślisz,ten korek/zaślepka o którym piszesz ze znajduje sie na skrzyni to nie jest wlew oleju ,musisz szukać go na bocznych ścianach skrzyni tak jak ci koledzy tłumaczą a nie na górze