Luk83bb, ogladales moj filmik ? masz taki sam luz jak ja (tak bez oporu ? )
bo jesli tak to wymien caly palec - samej kulki nie wymienisz, ona jest tylko do T4 czy jakiegos tam ale do golfa musisz kupic caly palec inaczej nie da rady
nie jest drogi bo 36 zl zaplacilam, a mechanik wzial no 20zl ale zaplacilam 30 bo przyjechal pod moj dom wiec za "fatyge" dorzucilam mu to.
to prosta wymiana mysle ze dasz rade sam, jedyne co musisz miec to dostep do kanalu albo auto na lewarek, klucz ale nie wiem jaki chyba 13 ale nie pamietam . no i w nowy palec musisz wlozyc taka gumke, taka tuleje, nie wiem jak sie postepuje gdy tej tulejki nie ma ( u mnie lezala pod autem
) ale wiem ze ona musi byc
biegi mi pewnie tez by wchodzily ale no zobacz filmik jak sie to zachowywalo i jaki dzwiek wydawalo to wszystko
jesli masz jakis tam drobny luz to czytalam w ksiazce o golfie ze trzeba cos tam wyregulowac przy drazku skrzyni biegow (siedzac w aucie) jakas tam wartosc X musi miescic sie w jakims przedziale. Jednak nie powiem o tym dokladnie, bo tego to nie przerabialam . Po wymianie, luz zniknal, opor sie pojawil na drazku, jakies tam lekkie odchyly i taki minimalny luz no to zostal, mnie to osobiscie nie przeszkadza bardziej martwie sie ze ta kulka znow kiedys peknie