numer sprzegla do AFN -a 110 albo jaki docisk

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

Postprzez dominek1984 » 21 cze 2009, o 17:19

co jest z tym spreglem to nie wiem dokladnie jutro bede gadal z mechaniorem a autko leci na sprzedaz po zrobieniu sprzegla.... Fotki pozniej wrzuce ale jest do poprawek lakierniczych... Cena jaka mnie interesuje to 7000
LISEK
dominek1984
Czytacz

Postprzez SotoM » 21 cze 2009, o 23:01

dominek1984 napisał(a):co jest z tym spreglem to nie wiem dokladnie jutro bede gadal z mechaniorem
bez obrazy ale - qrwa kolego gadać z tobą to jak nie wiem z kim :-) - a to auto w ogole jest twoje...?? czy ty rozumiesz pytanie?? co jest z tym sprzegłem ze auto oddałeś do mechanika...?? po jaka cholere ty go tam dawałeś ze co sie dzieje...
a jesli chodzi o lakierke to pikus bo koleś akurat jest Lakiernikiem wiec sobie go zrobi o ile bedzie go chciał.
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
SotoM
Members

Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez dominek1984 » 22 cze 2009, o 20:02

od pocztku jak go mialem to bralo na dole, czasami na jedynce i sprzegle ruszal powoli wiec kazalem mechaniorowi go zrobic ale nie dal rady i jutro go odbieram powiem jeszcze ze to inne sprzeglo niz oryginalne bo tamte bylo spalone i wlasciciel wlozyl obecne ale podobno nie zgadzaly sie numery z poprzednim.... i jak wspomnialem bierze na samym dole... tyllko ze jak ostatnio bylem i wsadzil je po regeneracji i chodzi jeszcze gorzej i wogole biegi nie chca wchodzic.
LISEK
dominek1984
Czytacz

Postprzez SotoM » 22 cze 2009, o 23:42

z tego co ja przerabiałem tematy ze sprzegłem chydraulicznym w VW to było tak - jeśli sprzegło brało przy samej podłodze ze ledwo odrywałeś nogę od podłogi i auto agresywnie ruszało to było - wina docisku sprzegła(zajechane słoneczko)
sprawne sprzegło - powinno zacząc brac juz delikatnie w połowie skoku i prawie ze na samej górze auto juz normalnie rusza... czemu ty nie kupisz normalnego sprzegła sachsa według katalogu i nie załozysz....- a moze takie herezje sa przez siłownik sprzegła przy skrzyni- moze facet żle je odpowietrza....
jak chcesz go sprzedac to przeslij mi foty... koles chce go zobaczyć...
Mój były SotoMoVWóz