Moderator: Moderator
ileremigiusz27 napisał(a):MAM PYTANIE CZY TO MOZLIWE ZE W SKRZYNI MIEŚCI SIE 3.6 L OLEJU TYLE DOKŁADNIE WLAŁEM DO SWOJEJ DODAM ZE TO SKRZYNIA OD POLO 1,4 95R A WLAŁEM POLSKIEGO PÓL SYNTETYKA 75 NA 90 HIPOL
SYMESTIK CZY COŚ W PODOBIE
i to mnie martwi z tego co mi wiadomo to powinien być full syntetyk 75w -90 z tym hipol to troche porażka bo zimą przy mrozach ciężko będą wchodziły biegi bo olej robi się strasznie gęsty co do ilośći oleju to nie wiem ile ?remigiusz27 napisał(a):wlałem polskiego pól syntetyka 75 na 90 Hipol Symestik czy coś w podobie
hmm zgodnie z książką to troszke przelałeś ale poczytaj i tam pisze też jak sprawdzić ile jest i ile ma być... pozdroremigiusz27 napisał(a):że w skrzyni mieści się 3,6 l oleju,
to olej masz też zły bo pisze olej przekładniowy 75W90 SYNTETYKremigiusz27 napisał(a):a wlałem polskiego pól syntetyka 75 na 90
co nalała fabryka tego sie nie tykaremigiusz27 napisał(a):a co do oleju to jest napisane ze jest to olej przekładniowy do skrzyni manualnych 75 na 90 tylko ze polstntetyk
no tak czyli mam mnijsza skrzynie lub podobna ale 3.5 litra to troche duzomarcinkoz2910 napisał(a):piotrus23, ale przecież kolega pisze że ma skrzynie z POLO a w golfie jest pewnie inna ja znalazłem te info w książce z POLO
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości