no moze i jest zabespieczona jakims segerem wczoraj nie mialem sily pojsc zobaczyc jakby nawet uszczelniacz sie rozlecial to trudno sie mowi zeby tylko wielowpust na tym walku nie byl sciety bo jestli nawet by ten rowek byl podrobion\y to mozna zabespieczenie lekko spawarka zlapac mam nadzieje ze nic sie nie rozlecialo w skrzyni
bo jakby sie cos rozlecialo to nie ma sensu naprawiac skrzyni bo czesci to sie raczej tylko oryginalne kupi a to juz jest koszt spory a cala skrzynia na szrocie to koszt okolo 250-300 zl. jak bede juz cos wiedzial to dam znac co sie stalo
[ Dodano: 2009-04-08, 15:57 ]juz zrobione. nic powaznego sie nie stalo tylko jakis {cenzura} przyspawal flansze do tego walka bo byl podrobiony troche rowek pod seger ale nie przyspawal segeru trylko flansze zlapal i spawy puscily i sie rozlecialo a ja podpilowalem troche ten rowek pod zabespieczenie i je zalozylem i lekko zlapalem spawarką zeby nie wyskoczylo i jeszcze jak mi spadla polos na asfalt to sie rozwalila guma na przegubie ale kupilem nowa i nowy uszczelniacz wymienilem olej i jest git i faktycznie SotoM jest tam zabespieczenie ale pamietam z praktytk przy jakims bylo przykrecane moze przy 1.6 ale dzieki za uwage.