Moderator: Moderator
może masz i racje ale pod warunkiem że wiesz w jakmi stanie jest pompa wody bo jak nie wiesz a ci siądzie to bedziesz klęczał koło autka i beczał i był sie w głowe że było trzeba jednak dac te 100zł więcej i mieć spokój....Mayk napisał(a):chyba trochę przesadzacie z tą wymianą pompy,owszem jest jako napinacz ale nikt nie zaleca wymiany przy wymianie paska...no chyba że jest OUT.A takie gadanie mechanika że po co robić dwa razy tą robotę? kurdę ja mam sprzęgło do wymiany to pewnie będę musiał wymienić skrzynię biegów..
powiem tak silnik jest kolizyjny i po czymś takim masz koszta jak cholera bo tłoki udeżą w zawory i je po krzywią bałagan gotowy i szlak Cie trafiPaNdA napisał(a):Drodzy koledzy guullfiarze!! Mam takie małe pytanko tak wogóle to pytanko tak na marginesie Interesują mnie "zjawiska fizyczne" doznania słuchowe wizualne itd itp Gdy sie jedzie banom z full wcisniętym pedałem gazu i naraz pęknie pasek rozrządu Może ktoś to przeżył Pozdro
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości