Moderator: Moderator
Pele napisał(a):Jeżdżę już dwa lata i jeszcze nie sprawdzałem stanu oleju w skrzyni
...ale kombinatorzy...SotoM napisał(a):jak masz spawarkę albo możliwość pospawania to weź śrubę M10 na klucz 17mm kilka nakrętek. ponakręcaj je na srubę kontrując i koniec zaspawaj zeby sie nie odkręciły i juz masz "klucz imbuzowy".na długość 3llub 4cm ci wystarczy.
kto kombinuje ten zyje ale widze ze z ciebie to jeszcze wiekszy MacGyver.... miałes farta ze korki ci poszły gładko... a jak co niektórzy nie moga ruszy korka nawet 1m'wą rura.... raczej klucz płaski nie wytrzyma cisnienia a zeby uderzenia...prezesso napisał(a):śruby od kół są jak imbusy 17. ja wykręciłem jedną, włożyłem w korek wlewu oleju, znalazłem jakiś płaski klucz 17 złapałem za śrubę i odkręciłem
jak klucz kupiony "po taniości" to i nie wytrzyma trzeba mieć porządne klucze, a nie te z targu za 2 zeta od sztuki, bo te to nadają się do ...SotoM napisał(a):raczej klucz płaski nie wytrzyma cisnienia a zeby uderzenia...
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości