problem przy przyspieszaniu

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

Postprzez jabol25 » 31 gru 2007, o 17:09

witam wszystich miłosników vw posiadam golfa3 1,9tdi kombi synchro i jak narazie jestem zadowolony mam mały problem przy powolnym przyspieszaniu przód autka jak by podskakiwał jak mu depne albo zmienie na mniejszy bieg to wszystko ok jedynie niemoge sobie jechac powoli i dodawac delikatnie gazu czy miał ktos cos takiego :oops: :oops: :oops:

[ Dodano: 2007-12-31, 16:15 ]
dzieje sie to przy niskich obrotach okolo 1500 do 2000 jak dodam wiecej gazu to ok denerwuje mnie to bo przod auta jakby podskakiwal ale nie szarpal silnik pracuje bez zastrzezen i równo aktualny przebieg to 293tys km ale na tdi to jak nic zrobilem na nim w ciągu roku 65tys km i niebierze ani kropli oleju wymieniam co 10tys boje sie bo niewiem co to moze byc
jabol25
Berbeć

Postprzez Imper » 1 sty 2008, o 23:23

ja sie na tym tak nie znam ale byc moze to ma cos wspolnego z przegubami... ja mam tak ale nie zawsze tylko jak bardzo ostro rusze i jest sliska nawierzchnia to czasmi mi podskakuje przud tak jakbym ruszal kangurem hehe i czuc wtedy wyraznie jak przeguby dostaja w pi... :-/
Imper
Members

- - -

Powrót do Napęd i skrzynia biegów