Moderator: Moderator
watpie zyby od oleju by to było bo raczej przez to by biegu nie wywalało,stawiam na kanczace sie tryby co do 3 a co do wstecznego zobacz czy masz poduszki całe i niepozrywaneSotoM napisał(a):OLEJ........to na poczatek-najtańsza jak narazie opcja.
uwierz ze w niektórych sytuacjach olej okazuje sie lekiem - sam w swoim przypadku sie przekonałem. a miałem okrutne herezje z biegami, wyrzuciłem kupe kasy wymieniajac dobre czesci na nowe, ale cóż musiałem sobie jakos radzic bo tu na naszym 4um nie było osoby która ogarnia tematy skrzyniowe...piotrus23 napisał(a):watpie zyby od oleju by to było
generlamnie masz racje wymiana oleju kosztuje kilka groszySotoM napisał(a):uwierz ze w niektórych sytuacjach olej okazuje sie lekiem - sam w swoim przypadku sie przekonałem. a miałem okrutne herezje z biegami, wyrzuciłem kupe kasy wymieniajac dobre czesci na nowe, ale cóż musiałem sobie jakos radzic bo tu na naszym 4um nie było osoby która ogarnia tematy skrzyniowe...piotrus23 napisał(a):watpie zyby od oleju by to było
a że sam pomału dochodziłem do celu,wiele tematów praktycznie juz przerobiłem i w wielu tematach olej okazał sie lekiem i ludzie juz jeźdża spory czas...Daltego sie tak czepiam wymiany oleju w skrzyni...bo to jest najtańsze pierwsze podejście zaraz po punktach regulacyjnych i sprawdzeniu poduszek-z reszta jakby była walnieta poducha to kolega by słyszał walenie po budzie jak dodaje lub puszcza gaz....
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości