Moderator: Moderator
raf.sie, jeśli chcesz to zrobic u siebie a masz TDI to zapomnij. nie martw sie tym bo u ciebie jest sprzegło zasilane hydraulicznie nie mechanicznie...
Legionista napisał(a):raf.sie, A jedyneczka wchodzi ci dobrze zqwsze? z tego co piszesz to może byc linka zmiany biegów zapewne ci sie wyrobiła - koszt takiej linki około 6 zł max, druga sprawa albo tak zwane jabko adama wyrobiło ci sie i masz luz na dżwigni - koszt takiego zestawu naprawczego - 20 max
Pozdrawiam
toooo bedziemy mysleć dalej...raf.sie napisał(a):a jak to nic nie da to co??
SotoM napisał(a):to co jest na rysunku to są czesci - rozwiazanie sterowania biegami w dizlu ale D i TD .TDI to jest całkiem co innego i tego nie ma tu na rysunku...inne wogole czesci sa...
raf.sie napisał(a):nie rozumie po co tu pisac takie glupoty i wprowadzac innych w bład!!
SotoM napisał(a):bo reszta oleju została na końcu skrzyni w 5tym biegu. trzeba było auto na prawą stronę przychylic...toooo bedziemy mysleć dalej...raf.sie napisał(a):a jak to nic nie da to co??
a jaki olej zalałeś..? 75W czy 80W
Legionista napisał(a):SotoM napisał(a):to co jest na rysunku to są czesci - rozwiazanie sterowania biegami w dizlu ale D i TD .TDI to jest całkiem co innego i tego nie ma tu na rysunku...inne wogole czesci sa...
tego niewidziałem bo jak mi poszedl mechanizm to włożyłem od tdi do denzyniaka 2.0...raf.sie napisał(a):nie rozumie po co tu pisac takie glupoty i wprowadzac innych w bład!!
zle zrozumialem chodziło mi o inne linki - a ty tak sie nie unoś bo ci zyłka pierdząca pęknie
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości