Golfik1986, słuchaj - nie powiem ci konkretnie co u ciebie nie gra - nie wiem ,nie słysze tego dźwieku wiec tez mi jest trudno powiedzieć... moze jak byś to nagrał....to predzej... jeśli komuś skrzynia terkota to znam ten dźwiek jak ... bo 2 lata tego słuchałem i teraz nieraz też słysze u siostry w polo i z taka sama skrzynią jak u
kermid, 'a . - u ciebie
kermid, jest dziwna sprawa- myslałem troche nad tym i zabardzo nie pojmuje jak auto stojace bez biegu puszczajac sprzegło moze ruszyć do przodu... A powiedz mi taką rzecz - jak zostawiasz na noc auto , zostawiasz go na recznym i wbitym biegu 1ce?? - chodzi mi o coś takiego - jak rano wsiadasz
zapłon->wybijasz go na luz-> wciskasz sprzegło-> odpalasz-> puszczasz sprzegło i auto rusza do przodu na kołach mimo ze bieg nie jest zapiety... ALEE jak zrzucasz go z biegu -1nki to moze być taki myyk ze tryby biegu załkowicie sie nie odzębiają i w momencie puszczenia sprzegła jest to szrpniecie a w tym szarpnięciu jest całkowiete rozpiecie trybów - poprostu zęby trybu odpychają zeby trybu bdanego biegu...- najtanszy koszt na próbe - zmienic olej w skrzyni i kilka dni pojedzieć niech sie skrzynia nowym olejem przepłuka z mazi starego oleju i wtedy zobaczymy co biedzie...bo co kolwiek innego szuykania to raczej nie widze po za wyjeciem skrzyni i jej rozbieraniem i szukaniem igły w... a to koszta a sam sobie raczej tego nie zrobisz... takie jest moje zdanie i ja bym na poczatek tak zrobił...bo nik nie jest koperfildem...
pozdrawiam.