Moderator: Moderator
gomez1982 napisał(a):Bo z tego co czytałem na kilku forum Audi to po włożeniu do TD skrzyni np od TDI prawie w ogóle by się on nie rozpędzał.Skrzynia ta została tak dobrana żeby właśnie miał on jakieś przyśpieszenie stad krótkie przełożenia.
A co do startu to fakt na mojej skrzyni szybko to idzie
nic mi nie przychodzi do głowy....raczej watpie... musiał bys dokumentacje skrzyń postudiowac róznych modeli VW i rodzinki i porównac przełożenia poszczegulnych biegów. moze da radę przełozyć graty (tryby) z innej skrzyni do twojej. ale to głupiego robota moim zdaniem.... chcesz wiecej mocy to włóż silnik TDI ze swoją pompą wtryskową i bedzie hulał... przynajmniej bedziesz miał bezposredni wtrysk paliwa.... zadno ECU nic ci nie bedzie potrzebne.....polliv napisał(a):a może jakaś inna skrzynia by pasowała
słyszałem o takim czymś, nazywają to chyba MTDI. ja jak już to poszukam jakiegoś tdi rozbitego i przełożę sobie silnik razem ze skrzynią. tak będzie chyba najlepiej.SotoM napisał(a):włóż silnik TDI ze swoją pompą wtryskową i bedzie hulał...
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości