Skrzynia Pada Czy Co ??

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

Skrzynia Pada Czy Co ??

Postprzez kuciek555 » 13 cze 2013, o 19:28

Witam nie wiem czy dobrze piszę temat ale mam pytanie z rana gdy olej jest gesty w skrzyni a gdy jest rzadki to strasznie ciężko wbić 5 nie mowię ze się nie da bo wbijam ale cięzko czego to przyczyna :?: :?: :?: :?: :?: :zalamany: :zalamany:
kuciek555
Berbeć

Skrzynia Pada Czy Co ??

Postprzez KAMNILEK » 13 cze 2013, o 23:19

A jak juz ja wbijesz to ze zgrzytem czy nie? Masz wycieki ze skrzyni? Dolej oleju moze i bedzie git?! Jesli ze zgrzytem to obstawial bym skrzynie. Jest jeszcze ewentualnosc ze wybierak ma luz.... A wajcha lata.... Jak na ku.....ie majtki czy nie? Luz masz duzy na dzwigni zmiany biegow?
KAMNILEK
Czytacz

Postprzez kuciek555 » 14 cze 2013, o 14:40

Bez Zgrzytania ;-) Nie mam wycieku :P) Czy moge dolac obojetnie jakiego bo nie wiem jaki byl wczesniej tak wajcha tak sobie lata nie mocno ale lata :)
kuciek555
Berbeć

Postprzez Paweu » 14 cze 2013, o 17:37

kuciek555 napisał(a):Czy moge dolac obojetnie jakiego bo nie wiem jaki byl wczesniej tak wajcha tak sobie lata nie mocno ale lata

A czy na byle jakim oleju smażysz kotlety schabowe , dajmy na to tak kulinarnie ?;> I nie obawiasz się o sraczkę?

Chyba nie... Olej 75w90 GL-4 jest o tym sporo tematów tutaj na forum. Wpisz w wyszukiwarkę frazę : "jaki olej do skrzyni" i na pewno coś wyskoczy.

A i za dublowanie tematów powinien być punkcik ale ost. raz daruje. ;-)
Paweu
Members

Rocznik: 1111
Silnik: 0.8
Paliwo: CNG
Nadwozie: cabrio

- - -

Powrót do Napęd i skrzynia biegów