Skrzynia się "poci"

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

Skrzynia się "poci"

Postprzez Soosexy69 » 13 sty 2013, o 23:19

Witam Panowie.Od samego początku posiadania golfika gtd miałem problemy ze skrzynia...jednak teraz została mi ostatnia rzecz, a dokładnie z wybieraka albo mechanizmu niże j gdzie jest te małe plastikowe ciękno cieknie mi delikatnie olej z skrzyni...co waszym zdaniem jest do wymiany?
Pewnie nie tylko mi to się trafiło, a wszyscy chcemy zeby nasze trójki jeżdziły jak najdłużej :)
Soosexy69
Czytacz

Skrzynia się "poci"

Postprzez k-m-r1 » 16 sty 2013, o 00:17

nie wiem cy to to ale poprzeglądaj ksiażke sam naprawiem

jesli to z wybieraka to jest do wymiany uszczelnienie

powodzenia z wydubywaniem go ... :lol: idzie pielieknie i nie uszkodź gniazda w skrzyni bo bedzie gorzej
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

Postprzez Soosexy69 » 16 sty 2013, o 20:24

A ma może któryś kolega tą książke sam naprawiam? jeżeli tak to poproszę na maila haks169@prokonto.pl, z góry dziękuje.
Soosexy69
Czytacz

Postprzez k-m-r1 » 19 sty 2013, o 00:03

jest na forum jest na chomiku jest na peb-ie ... szukaj znajdziesz
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
k-m-r1
Weteran

- - -

Powrót do Napęd i skrzynia biegów