Legionista napisał(a):SotoM napisał(a):ja za 150 zł bym nie robił prywatnie - szkoda pradu....
za 150 szkoda rąk brudzić
nie to że szkoda rak brudzić. tylko ta robota jest bardziej cenna... ile razy było ze Laik sie wziął za demontaż skrzyni a potam pisał piszą posty tematy co takiego zrbił ze jest coś nie tak...
[ Dodano: 2009-07-07, 00:06 ]
gluszek napisałeś-Dla dobrego fachowca z dobrym warsztatem wymiana sprzęgła to nic wielkiego, jeszcze jak jest pomocnik czy dwóch to idzie szybko... Ja dałem 150zł w tamtym roku za wymianę... żle myslisz. -jeśli chodzi o fuchę. to jest
h.. nie podział za taka robotę bo 75zł na łepka.... dlatego ja bym sie za 150zł za wymiane sprzegła nie wział- za tyle to ja robie tylne hamulce - szczęki cylinderki... 150zł ale zależy jak to zrobi... wyjmie wymieni załozy pojechał . 0 czyszczenia dmuchania itd. poprostu w
d... z tym...rozumiesz... - ja np. nie potrafie odwalac fuszery zeby tylko cos zrobić po jak najtanszej najkruteszej lini oporu,skasowac i wypad. nie na tym rzecz polega. skoro podejmujesz sie- chcesz konkretą kasę aby być zadowolony to klient zapłaci bo chc mieć to zrobione jak nalezy... tanich zdesperowanych fajansiarzy jest w brut na swiecie aby zreobić szybko pare zita...
Ostatnio edytowano 8 lip 2009, o 22:36 przez
SotoM, łącznie edytowano 1 raz