Moderator: Moderator
deusiwo napisał(a):oleju w skrzyni sie raczej nie zmienia, co najwyzej mozna dolać
a tak dla hecykrzyś napisał(a):deusiwo napisał(a):oleju w skrzyni sie raczej nie zmienia, co najwyzej mozna dolać
to po kiego grzyba korek spustowy do oleju
golf 1.4 napisał(a):Witam. W moim 1.4 kończy się już sprzęgło więc chcę wymienić. Znalazłem Ciekawą ofertę i co o niej sądzicie? Dodam że autko "planuję zmienić" jakoś w kwietniu, więc cześci nie muszą być drogie.
http://allegro.pl/sprzegl...3671429740.html
golf 1.4 napisał(a):prezesik25, później to dziadek będzie miał problem, bo chcę mu dać golfa ale jednak myślę że nie wydać te ~230zł i kupić luka albo coś lepszego od tego, żeby autko dłużej pojezdziło.
Auto jest już od poniedziałku u blacharza i robi progi i podłogę, zostało mi tylko sprzęgło do wymiany i wszystko jest w nim zrobione Chcę żeby dziadek nie musiał dokładać do niego kasy.
Więc może sprzęgiełko jakieś lepsze?
golf 1.4 napisał(a):Paweu_mk3, czyli do tego jeszcze musi być jakiś uszczelniacz?
golf 1.4 napisał(a):Auto 20 letnie to skarbonka bez dnia... No ale cóż, jak mus to mus
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości