przez deexter1 » 2 maja 2008, o 19:58
sprzęgło brało mi na samej górze no i po klopocie sprzęgło chodzi jak nowe troche sie namordowałem ale sa wyniki,fotek nie stety nie zrobiłem bo karte mi gdzies wcieło od aparatu ale jutro postaram sie to szczegułowo opisać jedno jest pewne jest to do zrobienia!!! i nikt mi nie wmówi ze sie nie da:)
[ Dodano: 2008-05-03, 08:21 ]
a wiec po wyjeciu lunki zdejmujemy zaczepy od strony tej gumowej charmonijki nie jest to latwe potem powoli wysuwamy w srodku sa kulki metalowe powinno być ich 12 sztuk.wysypujemy te kuleczki (mogą sie zapodziać w tym samoregulatorze potrzosnac i wypadną).potem naciągamy samoregulator i zaboespieczamy np.opaskami lub wedle swojego uznania:),ja to zrobilem opaskami zwanymi trytkami,nastepnie biezemy lekko tawotu i smarujemy ten plastki aby kulki lepiej sie trzymały jak bedziemy je układać,plastik zsuwamy na dół kulki układamy w prowadnice wchodza po trzy kulki 4 prowadnice na okolo,zakładamy metalowa rurke k pampowoli tak aby bulki nie powepadaly i zamykamy.Opisałem to tak jak pamiętałem ciezko bedzie po opisie to zrobic jak by ktos mial fotki po rozebraniu to chetnie pomoge na podstawie foto bedzie o wiele łaatwiej.
DEX