Dzieje sie taka sprawa ze wyje łożysko na bank w moim golfie. Tylko nie wiem które jade prosto wycie jest w miare łagodne przy wiekrzej predkosci przy skrecie w prawo wyje nie samowicie a jak skrecam w lewo przestaje wyc całkowicie. Pomożecie mi sie wydaje ze to jest prawe ale pewny nie jestem
Z przodu łożyska są dwurzędowe jeden rząd wysiadł i w wypadku w którym przy skręcaniu tworzy się wiekszy nacisk na daną stronę ono zaczyna "wyć". Weź ze sobą jakąś osobę otwórz okna i nasłuchujcie ewentualnie na parkingu niech ktoś jeździ raz w prawo raz w lewo a sam na pewno usłyszysz która to strona.
Po części to racja przynajmniej w przypadku VAG bo biorąc pod uwagę inne samochody gdzie łożysko występuje z piastą i koszt takiej zabawy wynosi okolo 500-700 zł to już gorzej wymienić parami
AdiK__, masz racje a w przypadku naszych trojczyn chyba lepiej wymienic parami i miec spokój na bardzo długo, mozna pojedynczo owszem alto to juz lezy w kwesti wymieniajacego.
Podnieść przód i zakrecic ręką oba koła. Odrazu usłyszysz które jest do roboty
Warto dorzucic stówke i zrobic 2 koła. - bedzie spokój chyba aż do sprzedaży auta - no chyba że walisz 40 tys na rok lub wiecej