Witam.
1.Mam problem z włożeniem radia, tzn. nie mieści się do końca bo kable nie mają miejsca...
Czy trzeba coś wycinać żeby wszystko upchnąć?
2.Jak przeciągnąć usb do schowka pod air bag w najprostszy sposób?
Moderator: Moderator
saladrus napisał(a):1. uporządkuj kable
czasami kable sie nie miescza lub zwijaja sie bo zawadzja o wewnetrzne czesci panelu nawiewu.Lisu napisał(a):o to chodzi że mam uporządkowane...
obok radia masz zaslepki spróbuj zdjac ta po prawej stronie i jesli bedzie miejsce to pusc tamtędy kabel.Lisu napisał(a):2.Jak przeciągnąć usb do schowka pod air bag w najprostszy sposób?
mroova napisał(a):(w wersji auta z AirBagiem) jest na 5 śrubkach (trzy wewnątrz u góry, i dwie na zewnątrz na spodzie), nie jest to większy kłopot, a przy okazji zamontujesz sobie usb w schowku
gomez1982 napisał(a):A zamontowałeś poprawnie tą pół-kieszeń na radio? U mnie też początkowo było ciężko przy tym radiu co masz ale winna była ta pół kieszeń która nie do końca trzymała się i wychodziła z radiem.
PiJey88 napisał(a):Lisu, jestem na 90 % pewien ze kable zahaczyły ci się o plastik między panelem nawiewów a miejscem na radio, jest tam dziwny plastik jak haczyk i zawsze tam kable się blokują o to, najlepiej zrobić tak jak ci napisałem, wsadzić łapę od strony airbaga i ręką sobie kabelki poprowadzić i po woli wsuwać radyjko, nadmiar kabli wyciągam na prawo od radia czyli za airbaga, a nie tak jak ty w dół na panel który teraz się zacina
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości