Kombinowałem coś tak tylko mam pytanie jak wezme na max tą czerwoną kropke to przestaje szumiec ale gaśnie napis "Busy", to normalne?? Bedzie wtedy normalnie słychac??
pod moimi wypowiedziami masz opcje pomogl nacisnij i wybierz jedna z wypowiedzi np ta na ktorej jest radio cobra z oznaczeniami jak je ustwic, ciesze sie ze moglem pomoc
Kombinowałem dziś z tym radiem ale nadal strasznie szumi. Ustawiałem tak pokrętła jak jest na foto ale wtedy gasł napis "Busy" przestawało szumieć ale nic nie było słychać, kompletna cisza i na wyświetlaczu nic tylko wyswietla numer kanału. Jak na szumach było ustawione to jak ktos coś mówił to u mnie ciężko było zrozumieć co on mówi.
Jutro postaram sie podjechac. A jak będzie nadal to samo to podjade do sklepu gdzie było kupione to może uda mi się go oddac i kase wyrwac. Jak by się nie udało odebrac kasy za nie to może by wymienili na inne, i tu moje następne pytanie na jakie wymienic żeby w miare ładnie przy tej antence zbieralo i nie bylo tego strasznego szumu?? Cena tak max do 200zl
kajtek, podaje dobra propozycje jest to tanszy zamienik presidenta ale jesli chcesz cos tanszego to polecam http://www.allegro.pl/item519816008_cb_ ... atisy.html uzywam od ponad roku i jestem zadowolony, jak za ta cone to duzo midland daje, czysty dzwiek i ladny odbior, ale jak juz pisalem wczesniej, propozycja kajtek, dobra, radio wart ceny
no szalu niema... troche go pouzywaj i sprzedaj... doluz i kup cos w miare normalne, choc radio ktore masz teraz bedzie sie troche lepiej sprawowac niz cobra