kolego napisz czego oczekujesz i co by Ciebie interesowało czy miałby to być jakiś nieco dłuższy bat czy raczej krótka antena, magnesówka czy na stałe? No i do jakiej kwoty bo to też istotne...
[ Dodano: 2008-12-30, 19:31 ] tylko szkoda ze kupilec cobre..... za te pieniadze mona kupic midlanda...podejrzewam ze cobre po kilku tygodniach sprzedaz jak zobaczysz jakie ma "trzaski" i jaka jest jakosc odluchu...
piotr0488,
Jest to maje pierwsze radio CB więc nie znam się na tym, kupiłem go bo było tanie a i tak ja narazie mało będe go używał bo narazie sie ucze i nie mam za bardzo czasu i za czym jeździć.
hej przy tym radiu to kup sobie jakąś antenkę mitlanda na magnez jakieś 50-cm i przy tym radiu będzie chodzić przyzwoicie nie ma sensu kupować lepszej anteny do tego radyjka cena anteny to jakieś 50 zł
wojtek070580, ja uwazam ze min to 1m, sprawdzalem wlasnie kiedyc na cb cobra antene 50 cm i 1,45 m, roznica jest i to w odleglosci sciagania fal jak i ich czystosci odsluchu
może i niegłupia za te pieniądze spróbój a PIOTR 0488 ja nie jestem zwolennikiem bługiego bata bo często muszę chować antenkę bo mam taką pracę dlatego mam krótką antenkę presidenta radio tej samej firmy ,a chowanie bata jest trochę niewygodne