Wydaje mi sie ze tu>>>KLIK<<< Ci pomoga jakie radjo wybrac.Ja osobiscie wybralem ONWE MK3.To jakie radjo kupisz zalezy od ciebie ile masz kasy na ten cel przeznaczonej wybor jest indywidualny kazdy i tak bedzie zachwalal swoje takze kolego wybor nalezy do Ciebie.A tak na marginesie muwiac to gadaja ze kobra to syf ma plastikowa obudowe ktora strasznie trzeszczy jak slychac rozmowe na CB.Szerokosci,przyczepnosci zycze
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
Ja mam Cobrę 19 DX IV + HUSTLERA IC100 I jestem zadowolony bez szumów dobrze mnie słychać ,w trasie i w miescie spisuje sie bardzo dobrze (Wyjątkowy egzemplaż) Zawsze nie wiadomo na jakie trafisz mi się akurat udało. Ale też polecam UNIDENA 520 z Anteną HUSTLERA powinno razem dobrze się zgrywać...
Kolega ma racje. Antena hustler jest godna polecenia, sam taką miałem i byłem z niej bardzo zadowolony. A jesli chodzi o radio to patrz na finanse, oraz jak często będziesz go używać. Jeśli sporadycznie to nie warto kupować drogiego radia, a jeśli często to warto zainwestować w lepszy sprzęt. Ja osobiście mam presidenta i antenę też presidenta i bez przesady mogę napisać że cały Poznań mam w zasięgu.