Cena za antenę radiową.

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Cena za antenę radiową.

Postprzez Franc » 1 mar 2010, o 15:56

Mam wewnętrzną ze wzmacniaczem ale to poza miastem fal radiowych to już nie łapie. :(

Poszedłem sobie do miłego pana w pewnym sklepie z takimi rzeczami i doradził mi do mojego kombi coś takiego:

http://multisort.pl/product/7416.Antena ... ;Opel.html

Podobno świetnie gra i będę zadowolony. I nawet montują na miejscu! Mają doświadczenie więc max w 15-20 minut. . Prawie się zdecydowałem ale to w sumie byłoby 200 zł! To trochę drogo. Szczególnie za montaż biorąc pod uwagę nakłady pracy.
Oni za antenę chcieli akurat 100 ale za ten montaż też 100zł. I nie chcieli nic zejść z ceny. Trochę się waham, bo radio by się przydało. :)

Co sądzicie o tej antenie i cenie za usługę?
Franc
Czytacz

Cena za antenę radiową.

Postprzez slavwek.ie » 1 mar 2010, o 16:11

Franc napisał(a):Co sądzicie o tej antenie i cenie za usługę?
Moim zdaniem wziął bym samą antene a zamontował ją sobie samemu.
Nie miałem do czynienia z tą anteną, ale skoro sprzedawca twierdzi, że sprawdza się i sam chce ją zamontować, to można wnioskować, że byle czego nie sprzedaje, w innym przypadku podejrzewam że nie proponował by montażu.
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
slavwek.ie
Moderator Globalny

Postprzez swatu » 1 mar 2010, o 16:15

Franc napisał(a):Prawie się zdecydowałem ale to w sumie byłoby 200 zł
u mnie za 120 zakladaja ale jak sie ma troche smykałki do takich rzczy to sam to załozysz .
swatu
VIP

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Franc » 1 mar 2010, o 18:55

Tak, a drudzy za 50 zł, ale widać w oczach niepewność. Zakładali wielokrotnie ale golfa na pamięć jak tamci nie znają. :)

Zastanawiam sie czy za 30 zł samą antenę czy taką za 70 ze zmacniaczem. Co lepiej? Warto dopłacać?
Franc
Czytacz

Postprzez swatu » 1 mar 2010, o 19:07

Zastanawiam sie czy za 30 zł samą antenę czy taką za 70 ze zmacniaczem. Co lepiej? Warto dopłacać?
wzmacniacz zawsze mozesz osobno dokupic za grosze i podpiac go zaraz za radiem .A nie zawsze takie wzmacniacze sie sprawdzaja boon tylko wzmacnia sygnał a zakłocen od silnika nie eliminuje.
swatu
VIP

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio