Chlopaki polecam wam Navie z Biedroniki nie zartuje

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez Sebastian_golf » 6 paź 2008, o 22:11

Te urzadzonko myslalem ze jest tandetne ale wcale nie. Przejechalem z nia 1000 km ostatnio i smiga ze az milo. Oczywiscie mozna miec duzo leprze ale jezeli chcecie miec fajna prosta nawigacje a jezeli znacie sie troche na sofcie zrobicie sobie palm topa.

Pozdro
Sebastian_golf
Czytacz

Postprzez marcinkoz2910 » 6 paź 2008, o 22:13

dobra Kolego z Biedronki a może tak jakieś parametry tego urządzonka albo coś to już nie łaska?? :-| hehe ;-)
marcinkoz2910
Members

Postprzez niuteq » 7 paź 2008, o 07:47

jesli kolega Sebastian_golf, mowi o navigacje tej ostatniej ktora byla w biedronce ok 1-2 tyg. temu to jest to navia nv35 wiecej inforamcji o tej navigacji na www.my-navia.pl
sam ja ostanio kupilem sprawdza sie ale dopiero po odblokowaniu i wgraniu AUTO MAPY
niuteq
Czytacz

Postprzez gajdzik » 7 paź 2008, o 09:20

i ja polecam nawigacje z biedronki, albo odrazu na allegro poszukac odblokowanej z dodatkowymi mapami. ja kupiłem akire, dałem koledze na dzień , i w tej chwili mam MapaMap - tą wgraną fabrycznie, moim zdaniem do niczego, oraz AutoMape 5 i MioMap - a ztym już można jeździc wszędzie.
gajdzik
VIP

Postprzez Allwall » 7 paź 2008, o 16:35

z ciekawości byłem w biedronce ją obejrzeć ;-) 229zł 3,5cala wyświetlacz, niby sporo funkcji ale chyba wolałbym dołożyć jakąś stówke i kupic inną. albo za 10zł kupić mapę "marcopolo" i trafić bez problemu :-P
Allwall

Postprzez gajdzik » 7 paź 2008, o 17:01

przy tej formie w jakiej sprzedją ją w biedronce, tej mapie, i ja wolałbym dobry atlas zamiast tej nawigazji, ale po odblokowaniu i wrzucenie Mio i Auto - jest idealna, bynajmniej moja biedronkowa Akira
gajdzik
VIP

Postprzez Allwall » 7 paź 2008, o 18:21

w Sopockiej Biedzie jest Navia jakaś:D
Allwall

Postprzez bartonq » 7 paź 2008, o 18:21

ale smucice niektorzy panowie
ja uzywam Akire od marca, prawie pol polski z nia zjezdzilem, nieraz po totalnych zadupiach, po roznych miastach itp i nie zawiodla mnie ani razu.
Nic nie odblokowywalem, tylko dwa razy aktualizowalem ją za darmo na stronie producenta i wszystko działa bardzo dobrze.
To ze nie kosztuje tyle co clarion nie znaczy ze zle dziala ;-)
Zaliczyła nawet pare groznych upadkow i dziala dalej bez zarzutu
bartonq
Czytacz

Postprzez strzeliniasty » 9 paź 2008, o 22:54

powiem wam ze ja tez kupilem taka nawigacje w biedronce jednak wgrana w nia mapamap 3 jest do kitu wiec poszukalem i znalazlem sposob. odblokowalem w niej windowsa ce5, wgralem najnowsza Automape 5.1 co tydzien aktualizuje baze fotoradarow, radarow stacjonarnych, radiowozow z kamerami, kontroli drogowych jak i stacjach paliw czy bankowatach; wgralem rowniez odtwarzacz filmow i podczas podrozy gdzies gdzie nawigacja jest niepotrzebna to wlaczam film urzadzenie podlaczam do radia i mobilne kino jak sie patrzy. jak ktos potrzebuje sluze pomoca jak odblokowac i wgrac cos nowego.

aha po odblokowaniu urzadzenie staje sie w pelni funkcjonalnym palmtopem z mozliwoscia wklejenia wlasnej tapety na pulpit np swojego golfika :P
strzeliniasty
Members

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio