mówisz tym niebieskim kablu który idzie z sub. do radia?? wogole co mam jesli nie ma tego wejscia w radiu na niebieski kabel??
wogole gdzie mam szukac tego przejscia z komory do silnika bo nie mam pojecia?gdzie szukac tego prosze o pomoc gdzies tam gdzie radio??czy za schowkiem czy gdzie??
otwórz maske, dobrze się rozejżyj, wszystkie kable idą tamtędy, mniej więcej na wysokości jak sa pedały
niebieski kabel REMOTE podłaczasz w kostce ISO pod niebieski kabelek z napisem REMOTE ten kabelek daje sygnał do elektrycznie wysuwanej anteny (w innych autach oczywiście) lub do wzmacniacza itp
a żeby to widzieć wewnatrz to trzeba cos rozkręcac bo szukałem i nic nie mogłem znalesc od maski to widze a z tej strony to juz nie... wogole to jest taki pek kabli w takim czyms gumowym??? tak?? i co ja mam prowadzic ten kabel do tej gumy i ja przedziurawic to gume nie bedzie mi tam potem woda leciec??prosze dalej o pomoc...
ale mogłbyś mi napisać czy mam rozbierac tapicerke czy jak tam to się nazywa...tam pod pedałami bo nie wiem gdzie jest ta dziura z kablami we wnatrz nie moge jej znaleść odpisz...i jak ty to przepchałeś...
wiesz co, trudne pytanie, nie pamietam już dokładnie gdzie wychodzi, ale zajeło mi to łącznie około 20 min (a sam nie wiedziałem wcześniej), wiec uważam ze to zaden wyczyn i powinienes sobie poradzić sam
ja nic nie rozbierałem, zdejmowałem tylko progi plastikowe, nad pedałami gdzies napewno, weź latarkę, jedna osoba niech wpycha kabel a ty go znajdź ręką i przeciągnij
witam
znalazłem ten przepływ kabli dziekuje wszystkim za pomoc...a teraz mam pytanie mam z przodu glosniki w drzwiach i na podszybiu i tube w bagazniku jak ja mam teraz to ustawic ten bas na tubie,i dac balans troche na tube bo nie słuchac jej za dobrze przebija dzwiek z przodu
w koncu do wszystkiego doszlem.. naprawde wszystkim dziekuje.., mam ostatnia prosbe. gdzie mam kupic kabel co idzie z tuby do radia, co sie nim kieruje ten co podlacza sie do niebieskiej koncowki w radiu bo w komplecie dostalem za krotki.. i jeszcze raz dziekuje za pomoc