GAMMA V Z ALLEGRO

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

GAMMA V Z ALLEGRO

Postprzez traszql » 29 wrz 2008, o 10:52

mam zamiar kupic kaseciaka do golfa 3. pod uwage biore radia gamma V z aukcji:
http://allegro.pl/item446083134_vw_gamm ... f_itp.html

w zwiazki z tym mam pare pytan:
-czy oplaca sie kupowac na zbiorczych aukcjach- nie chce zostac przekrecony, moze lepiej kupic na aukcji z licytacja?
-obecnie mam w golfie pioneer deh-3600mp czy kostka i antena beda pasowac?
-jakie optymalnie glosniki na przod podlaczyc (drzwi i podszybie), bo mam seryjne i torchu trzeszcza, tak do 200 PLN
-czy nie lepiej kupic nie-seryjne radio o wiekszej mocy w podobnej cenie?- chociaz wybralem gamme, bo wydaje mi sie ze takie radio bedzie pasowac do wnetrza golfa3, w czworkach wyglada ladnie..
Only God Can Judge Me
traszql
Berbeć

GAMMA V Z ALLEGRO

Postprzez marcinkoz2910 » 29 wrz 2008, o 21:56

traszql napisał(a):-czy oplaca sie kupowac na zbiorczych aukcjach- nie chce zostac przekrecony, moze lepiej kupic na aukcji z licytacja?
jak umiesz sprawnie licytować to tak

traszql napisał(a):-obecnie mam w golfie pioneer deh-3600mp czy kostka i antena beda pasowac?
jeśli nic nie było przerabiane to tak

traszql napisał(a):-jakie optymalnie glosniki na przod podlaczyc (drzwi i podszybie), bo mam seryjne i torchu trzeszcza, tak do 200 PLN
jeśli pod takie radio to tylko oryginały (takie moje zdanie i w 200zł się kolega zamknie)

traszql napisał(a):-czy nie lepiej kupic nie-seryjne radio o wiekszej mocy w podobnej cenie?- chociaz wybralem gamme, bo wydaje mi sie ze takie radio bedzie pasowac do wnetrza golfa3, w czworkach wyglada ladnie..
to już zależy od kolegi... ale co oryginał to oryginał... pozdro
marcinkoz2910
Members

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio