Głosniki w tylną półkę

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez pawel_ns » 28 maja 2008, o 20:48

w tym wypadku jak najbardziej zgadzam sie z kolega MediaX co do glosnikow w tylnej polce... wiecie jak brzmi muzyka w glosnikach w drzwiach oraz z subem ze wzmacniaczem w bagazniku ? bo tak jestescie przekonani do tych pólek ze nie wiem jak i kto Was przekona do zmiany... no ale w sumie to Wasz wybor i Wam sie ma podobac ;)
MOJE BYŁE MK3
AHF+ ..::TDI POWER::..
pawel_ns
Members

Postprzez przemo » 28 maja 2008, o 21:35

he ja ostatnio kupiłem sobie druga półke wstawiłem głosniczki Blaupunkta oba maja 300w efekt jest naprawde zajebisty a radio mam Soniaczka i to nie najlepsze a gra no zajefajnie. bez zadnego wzmacniacza!!
Był Golf 3 GT 1.8ABS
Obecnie Seat Leon Top Sport 1.9TDI ARL 150PS
przemo
Badacz tematu

Postprzez lysutki » 28 maja 2008, o 22:28

wiemy ze jest lepiej, ale czytajcie co potrzebuje zalozyciel tematu, sprzet za 200zł, a na suba ze wzmakiem zeby byl sens kupowac i zeby sie nie zespulo (nie nie jakies Voicekrafty przeciez czy inne gowno...) to trzeba liczyc znacznie wiecej, a do tego ludzie lubia moc wsadzic cos do bagaznika procz grajła
lysutki
Badacz tematu

Postprzez komando » 29 maja 2008, o 00:17

dobre dobre ale sie porobiło prawdziwy konflikt suby skrzynie kontra połka aciekawe kto wygra :):)):)
nie mamy toczyc sporów tylko sobie pomagac !!!!
komando
Czytacz

Postprzez pawel_ns » 29 maja 2008, o 07:41

dokladnie ale tez dajemy do zrozumienia co jest lepszym rozwiazaniem... jezeli mialbym wydac 200zl to wolalbym kupic glosniki do tylnich drzwi niz na polke... co bedzie jezeli kiedys bedzie przyplyw gotowki i bedzie chcial cos zmienic ? kupi te glosniki na tyl, suba, wzmaka ale na polce zostana dziury
MOJE BYŁE MK3
AHF+ ..::TDI POWER::..
pawel_ns
Members

Postprzez lysutki » 29 maja 2008, o 11:38

hehe, ciezko gadac o wygranych w takiej sytuacji :D

oczywiscie, jakbym mial kase i auto mialbym tylko do jazdy po miescie bez bagazu, to na pewno suba bym sobie zafundowal i jakies bajeranckie glosniki :D

a wracajac do glownego watku, w orginalna polke nie radze wstawiac nic. mozna tam sobie ubranie polozyc conajwyzej, bo zrobiona jest z tworzywa ktore ma wiecej dziur niz materialu i pewnie by sie zlozyla albo glosniki by wypadly na pierwszej wiekszej dziurze...
a jak bym mial ja przerabiac... tyle samo roboty prawie co nowa polka wykonana samodzielnie, a ile frajdy :D

a przy okazji ile kolega musialby by miec pieniedzy na cala instalacje suba, wzmaka itd do bagaznika (jakis sensowny sprzecik)? (liczymy tu tez dodatkowe okablowanie do pradu)
nie bardzo chce mi sie to liczyc a moze ktos juz policzyl :D
lysutki
Badacz tematu

Postprzez farser » 4 cze 2008, o 16:08

Ja mam glosniki Blaupunkt
model BGx 693 HP o mocy 240 Watt z tylu moc sinusoidalna 55w a z przodu w drzwiach 220 moc sinusoidalna 50w radio wyciga 4x 50 i wcale nie siada soniacz CDX-GT616u i napierdala ze az milo i nie mam bagaznika zawalonego zaloz teraz jeszcze gaz wstaw tube i nie masz bagaznika szacun ^^ Za wszystko lacznie dalem ponad 700 w tym radio 400 wszystko nowka pozdrawiam
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
farser
Czytacz

Postprzez piotrkas5 » 21 cze 2008, o 16:39

Głosniki w pułce to rewelka z dziadoskiego sprzętu można uzyskac niezłe brzmienie i nikt mi nie powie !!!!!
piotrkas5
Berbeć

Tylnia pólka

Postprzez Markus1981 » 16 sie 2008, o 13:13

Witajcie.
Właśnie postanowiłem sobie kupić głosniki w tylną półke.Wiem że nie popełniam błędu bo głośniki przezemnie zamówione spełnią moje oczekiwania.
Głośniki o których mowa to:
Boschmann 6988N 550W TYŁ - Obrazek
BOSS Audio BL6240 350W PRZEDNIE DZRWI - Obrazek.
Pólke tylną postanowiłem zrobić samemu,po co psuć orginalną [może się jeszcze przydać]
Za cały zestaw zapłaciłem 229zł.
Jak skończe moją zabudowe bagażnika dam znać,wstawie pare fotek i podziele się wrażeniami z grania głośników.
Według Mnie za 200 zł idzie kupić coś fajnego by grało ok.
Markus-Tychy
Markus1981
Czytacz

Postprzez veronx » 16 sie 2008, o 15:28

Witam u mnie w półce siedzą BLAUPUNKT GTx 693 mk II i mogę je polecić , nie trzeba żadnej skrzyni , bass głęboki bez przekłamań grają czysto i głośno , za tą cenę są super , pozdrawiam
veronx
Czytacz

Postprzez DrSzpila » 16 sie 2008, o 18:46

W tylna półkę tylko psujecie scene muzyczną :/... Polecam w tylne boczki wersja 3 d, a w wersji 5 d w drzwi. A poza tym po co wam powyginana i pocięta połka?
DrSzpila
Members

Postprzez PiJey88 » 16 sie 2008, o 20:26

veronx napisał(a):nie trzeba żadnej skrzyni , bass głęboki bez przekłamań grają czysto i głośno

To chyba nigdy nie słyszałeś jak w MK3 gra dobra skrzynia :-P
Głośnikom w półce mówię stanowcze NIE, Dobra skrzynka to podstawa :!:
PiJey88
Administrator

Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio