w moim golfie z 94r zamontowałem wczoraj głośniki KENWOOD w przednie drzwi. otwory już były instalacja fabryczna była tez pociągnięta. i tu jest problem, niby wszystko podłączone a nie gra.... wie ktoś w czym może tkwić problem?
zobacz jaki kolor kabli jest w dzwiach , piwinien byc brazowy i niebieski a jaki kolor w wtyczce ktora przylaczasz do radia..? mozliwe ze sa odlaczone, to lekko pociagnij kable i zobaczysz czy sie przesuna z dzrwiach, a miales wczescniej glosniki w drzwiach...??
podlaczalem u siebie ostanio, w drzwiach byla instalacja ale kable dochodzily tylko do slupka dalsza instalacje trzeba bylo zrobic samemu, sprawdz ile przewodow masz w wtyczce przy radiu
bylo tak jak napisal niuteq. tylko teraz mam kolejny klopot. maskownice na glosniki sa za duze musze skombinowac oryginalne od mk3. i jeszcze potrzebuje takiej wtyczki
siatki mam tymczasowo wstawione... ale jak zajdzie taka koniecznosc to zostana na dluzej.
[ Dodano: 2008-08-27, 13:03 ] potrzebne części znalazłem na złomie oprócz maskownic więc siatki zostaną na dłużej. KENWOOD KFC-1761S takie dokładnie głośniki wstawiłem