Potrzebujesz: przewód zasilający 8 kwadrat lub 10 kwadrat jeśli będziesz w przyszłości myślał o czymś potężniejszym niż sprzęt który zakupiłeś(pięc i pół metra wystarczy jeśli chcesz podłączyć masę z bagażnika,a jeśli od akumulatora to dwa razy pięć metrów) ,bezpiecznik wraz z obudową,który montujesz pod maską,przewód sygnałowy ''chinche''także pięć metrów,zwróć uwagę aby ten przewód miał cieniutki kabelek pomiędzy dwoma grubszymi-to kabel który powoduje po włączeniu radia automatyczne włączenie wzmacniacza tzw.Remote.No i wszystko montujesz
Plus od akumulatora potem bezpiecznik.Najlepiej jest go przeciągnąć pod pompą hamulcową jest tam taka gumowa okrągła zaślepka,a dalej myśle,że sobie poradzisz.Tak samo robisz z minusem chyba,że jak wspomniałem wcześniej wolisz pociągnąć go z bagażnika lub też z mocowania tylnych pasów bezpieczeństwa.Wybór należy do Ciebie.Natomiast przewód z sygnałem od radia przez środkowy tunel lub tak samo jak plus pod progiem od strony kierowcy.Przy wzmacniaczu masz trzy wejścia oznaczone;GND-tam podłączasz minus,12+ masę oraz REM-ten cienki przewód o ktrórym pisałem wcześniej.Podaj maila prześle ewentualnie foty jak co i gdzie.Życze miłej zabawy.Pozdrawiam