[ Dodano: 2011-02-09, 22:11 ]
moja jest wlasnie 2 raz w serwisie ale pewnie mi tylko sie taki model trafil, mimo to navi super polecamgluszek napisał(a):Tania i dobra nawigacja
Moderator: Moderator
moja jest wlasnie 2 raz w serwisie ale pewnie mi tylko sie taki model trafil, mimo to navi super polecamgluszek napisał(a):Tania i dobra nawigacja
jak mam na nia zrzucic jak w kompie nie mam wejscia na kasry SDsweetboy90 napisał(a):wrzucasz na karte ktora wkladasz do larka
nie nie... na poczatku instalacji AM zadaje pytanie czy chcesz zainstalowac program na karcie, zaznaczasz to i jedziesz dalej, mapy same instaluja sie na karcie, nic nie kopiujeszswatu napisał(a):zainstalowem Am na kompie potem skopiowalem całośc na karte SD
gluszek napisał(a):Kabelek do pc i bezpośrednio na Lark'a wrzucałem...
moj wlasnie nie chodzi ,ale jakos sie uporałem z programem .musze tylko na trasie go sprawdzic ,mapa uruchamia sie bez problemu ,na poczatku był tylko błąd mapy ale ,wina była zle odczytywanego pliku teraz jest chyba dobrzesweetboy90 napisał(a):niektore larki nie chodza gdy sie je podlaczy pod pc
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości